Robust verktøy for raske og pålitelige rutinemålinger

Nye Parker Serviceman Plus fra Parker Hannifin, verdens ledende produsent innen bevegelses- og kontrollteknologi, er et bærbart, robust og brukervennlig måleverktøy. Det egner seg for en rekke måleoppgaver i forbindelse med mobile eller stasjonære hydrauliske systemer.

Publisert Oppdatert

Automatisk sensorgjenkjenning gjør det enkelt å forbinde trykk-, temperatur-, mengde- og turtallssensorer, med rask start på målingen. Det er ikke behov for tidkrevende sensorkonfigurasjon. Verktøyet kommer i to versjoner: med to innganger for analoge Parker-sensorer eller med en CAN-kontakt for opptil tre Parker CAN-sensorer. Det er flere fordeler med CAN-sensorer; - som lange kabler på opptil 50 m, minimalt arbeid med oppkobling, høy motstand mot forstyrrelser takket være digital dataoverføring, og til plug & play-funksjonalitet.

Tåler røffe miljøer

Differansialtrykk og hydraulisk ytelse er enkelt å måle. Det integrerte MIN/MAX-minnet lager pålitelige registreringer av trykktopper og -bunner, noe som hjelper brukeren å gjennomføre problemløsning på det hydrauliske systemet.

Parker Serviceman Plus er, i følge produsenten, ekstremt robust, motstandsdyktig mot slag og fuktighet (til IP67) og tåler bruk under tøffe forhold. Det store displayet med bakgrunnsbelysning gjør det enkelt å lese av måledataene, selv i dårlig lys.

For mer informasjon besøk hjemmesiden: gå til web