Salvagnini styrker salgsorganisasjonen i Norge

Salvagnini Scandinavia AB har gjennomgått en omorganisering og styrker salgsorganisasjonen for det norske markedet.

Per-Olof Wallin t.v og Bernhard Jessen

Per-Olof Wallin t.v og Bernhard Jessen

Publisert Oppdatert

I august i fjor kom Per-Olof "Pelle" Wallin tilbake til Salvagnini. Pelle er jo ikke helt ukjent for Salvagninis kunder, siden han tidligere var ansatt i Salvagnini i 19 år, da som servicetekniker, prosjektleder samt opplæringsansvarlig. Nå får Pelle ansvaret for salg i sørøstre, sentrale og nordvestre Norge (fra Larvik i sørøst og fra Molde på Vestlandet) samt vestre delen av Sverige oppe i nord.

Bernhard Jessen, som er ansvarlig for salg i Danmark de siste 14 årene, skal nå utvide sitt område med sørvestre Norge fra Larvik til Ålesund. Bernhard har også med seg en mangeårig bakgrunn som teknisk sjef hos et tynnplatefirma i Danmark og kan i kraft av dette gi gode råd og finne de mest effektive løsninger for kundene.

Stor bredde

Salvagninis styrke er, i følge produsenten, fokusering på prosjekter, rådgiving innen kostnadseffektiv produksjon samt automatisering ved en-stykkproduksjon uten omstillingstid i maskinene. Salvagnini har et av markedets bredeste program av tynnplatebearbeidingsmaskiner, alt fra "Stand alone" til komplette FMS-linjer, med ulike former av lagerhåndtering, stans & klipp, panel/profil knekking og fiberlaserskjærning.

For mer informasjon besøk: www.salvagnini.com