Seco utvider Jabro-Solid2-serien

De siste tilskuddene til Secos Jabro-Solid2-serie med brukervennlige pinnefreser i solid hardmetall gir økt slitestyrke, hastighet og effektivitet til en rekke bruksområder.

Publisert Oppdatert

Freser for faser og forsenkingsverktøyene JS506 og JS509 og JS410 og JS450 for maskinering av aluminiumslegeringer er de nyeste tilskuddene til Jabro-Solid2-serien.

Den 60-graders JS506 og 90-graders JS509 med hardmetall av høy kvalitet, og utforming som differensialdelte skjær, eliminerer vibrasjoner og gir god kvalitet i alle bruksområder innen fasing og forsenking, melder produsenten. Fresens Siron-A-belegg gir god beskyttelse mot termisk slitasje og tillater høye skjærehastigheter og matinger for optimalisering av skjæreprosessen.

JS410-serien består av JS412 og JS413, og den har en lettskjærende geometri for alle bruksområder, men er primært beregnet for spindler med lave turtall eller lavere dreiemoment, hvor skjærenes geometri gjør det mulig å skjære lett uten at vibrasjoner oppstår.

JS450-serien, som omfatter JS452 og JS453, er ment for ytelse på et høyere nivå, og den har en dedikert mikrogeometri og polert HEMI-belegg. Disse er egenskaper som maksimerer verktøyets levetid og sponavvirkning under alle forhold. JS450s spesialformede sponrom optimaliserer sponavgangen, bort fra det kritiske skjæreområdet.

Jabro-Solid2-serien med solide pinnefreser gir full maskineringsfleksibilitet til et utmerket pris-per-ytelse-forhold for alle arbeidsmaterialer.

Hvis du vil ha mer informasjon besøk www.secotools.com/jabrosolid2