Sertifisering gir flere oppdrag for Lesjöfors

Den syvende Lesjøforsfabrikken er nå sertifisert i henhold til bilindustriens kvalitetsstandard ISO/TS 16949. Sertifiseringen innebærer at bilindustriens strenge krav nå oppfylles og forretningspotensialet er allerede merkbart i ordrebøkene.

Publisert Oppdatert

Lesjöfors Banddetaljer i Värnamo ble for få måneder siden sertifisert i henhold til bilindustriens kvalitetsstandard ISO/TS 16949. Sertifiseringsprosessen har pågått et års tid og skjer for å imøtekomme markedets stadig økte krav om høyest mulig kvalitet i alle ledd av produksjonskjeden.

- Sertifiseringen innebærer ikke kun det å fremstille beste mulige produktkvalitet, men også innføring av høyeffektive arbeidsmetoder for å kunne drive forbedringsarbeid og produksjonsoptimering, uttaler Jakob Lindquist, sjef for Lesjöfors Banddetaljer i Värnamo.

Utrustet for fremtiden

Sertifiseringsprosjektet har engasjert hele virksomheten i Värnamo og har bidratt til effektivisering av både prosesser og organisasjon. Og fremgangen har ikke latt seg vente på.

- Vi ser allerede nå en fantastisk utvikling når det gjelder tilgang på nye oppdragsgivere. Mange av våre nye kunder er nettopp selskaper innen bilindustrien med krav om at underleverandører skal være ISO/TS 16949 sertifiserte. Gjennom sertifiseringen har vi skjerpet vårt tilbud og fremmet vår posisjon ytterligere, sier Jakob Lindquist.

Les mer på www.lesjoforsab.com