Sikre deg plass til EMO 2017!

Skal du ha fly og hotell under EMO i Hannover i høst bør du handle nå! EMO er verdens største verktøymaskinmesse og presset på både flyselskaper og hoteller er stort.

Det blir fulle haller, her fra DMG MORI sin egen hall i 2013.
Foto: Deutsche Messe
Det blir fulle haller, her fra DMG MORI sin egen hall i 2013. Foto: Deutsche Messe
Publisert Oppdatert

Forrige fellesreise til EMO i Milano ble en suksess! Denne følges opp av en ny fellestur til EMO Hannover 20. til 23. september 2017. Det er begrensete plasser, så meld deg på med en gang! Forrige gang fellestur ble arrangert var det et samarbeid mellom NBF – Numerisk Bruker Forening og Travel & Event AS. NBF har bedt Maskinregisteret ta stafettpinnen denne gangen og etter forrige suksess vet vi at det er en fordel å være tidlig ute. Forrige tur ble fullbooket og det var folk som ikke kom med på flyturen men som sluttet seg til gruppen i Milano for å få med seg den sosiale delen av fellesturen.

Begrenset plass – bestill nå!

Travel & Event AS står for alt det praktiske rundt fellesreisen. Det reserveres et eget charterfly med cirka 140 plasser. - Vi anbefaler å melde seg på så tidlig som mulig. Når det arrangeres EMO i Hannover er det ofte både begrenset med fly- og hotellplasser ledig, og denne fellesturen inneholder både eget chartret fly direkte fra Gardermoen til Hannover, et bra forretningshotell og alt du trenger for å få en vellykket messereise, inviterer Arild Otto hos Travel & Event AS.

Reiseopplegget Reiseruten har følgende flyavganger direkte fra Oslo

Avgang Oslo 20. september kl. 18.00 ankomst Hannover kl. 194.0

Retur fra Hannover 23. september kl. 11.00 ankomst Oslo kl. 12.40

Vi bor på hotel Innside by Mellia Wolfsburg 4*. http://www.melia.com/en/hotels/germany/wolfsburg/innside-wolfsburg-hotel/index.html

Hotellet ligger drøyt en time med buss fra messeområdet og cirka en times busstur fra flyplassen. Tog/bane ligger 100 meter fra hotellet. Tog tar cirka 35 min. til hovedstasjonen i Hannover.

Grunnprisen inkluderer:

• Flyreise t/r

- Etter suksessen med fellestur til EMO i Milano følger vi opp med ny fellestur til EMO Hannover i september 2017. Vær tidlig ute med å bestille så sikrer du deg plass, oppfordrer Arild T. Otto hos Travel & Event AS.
- Etter suksessen med fellestur til EMO i Milano følger vi opp med ny fellestur til EMO Hannover i september 2017. Vær tidlig ute med å bestille så sikrer du deg plass, oppfordrer Arild T. Otto hos Travel & Event AS.

• Alle skatter og avgifter

• Mat og drikke på flyet

• Transport t/r flyplass – hotell

• Transport t/r messe/middag torsdag og fredag

• 3 netter i dobbeltrom inkl. frokost

• Middag på hotellet torsdag eller fredag

• Middag Munchener hall torsdag eller fredag

• Reiseleder

Pakkepris per person: Kr. 13.000,- Tillegg enkeltrom kr. 1500,- per døgn Det tas forbehold om valutaendringer, skatter og avgifter til endelig oppgjør foreligger. Travel & Event AS er medlem av reisegarantifondet. For påmelding gå inn på: http://travelevent.web123.no/ASRubicon/EMOHANNOVER2017/