Valget falt på Jessey dreiebenk nok en gang!

I 2012 investerte Kragerø videregående skole i en ny Jessey dreiebenk. I 2013 gjentok de ordren, og doblet den. De har nå tre Jessey Champion dreiebenker på avdeling for teknisk og industriell produksjon.

Publisert Oppdatert

Importøren ABC-Maskin AS har hatt stor suksess med Jessey dreiebenker over flere år. Svært mange private bedrifter og videregående skoler har latt valget falle på nettopp Jessey. Maskinene er gunstige i pris, samtidig som kvaliteten opprettholdes. De er lettbetjente, stabile og nøyaktige. Jessey dreiebenker leveres standard med herdede og slipte drev, spindler og gir. Dette gjør dreiebenkene støysvake selv ved høye hastigheter.

Hel bakvegg, maskinbelysning, kjøleanordning og CE-godkjenning er standard utstyr. Jessey manuelle dreiebenker tilbys med dreielengde fra 750 mm til 3 meter.

Feiret med bløtekake

Onsdag 15.januar besøkte Odd-Gunnar Rudshavn fra ABC-Maskin AS Kragerø videregående skole, avd TIP. Med seg hadde han en bløtekake for å feire at maskin nr. 3 var på plass i verkstedet. Både elever, lærere og ledelsen så ut til å være svært fornøyd med den siste investeringen. Vi gratulerer og ønsker lykke til med både maskin og opplæringen av de flinke og lærevillige elevene ved skolen.

Tilbyr også ENC- og CNC-styrte dreiebenker

Den Taiwanske produsenten tilbyr i tillegg til manuelle også ENC- og CNC-styrte dreiebenker. For de som ønsker å starte med CNC-maskinering,

men mangler erfaring, er ENC-dreiebenkene, også kalt "Teach In", midt i blinken. De er like enkle i bruk som konvensjonelle benker, men innehar

presisjonen til CNC-styrte dreiebenker.

For mer informasjon besøk: www.abc-maskin.no

Kragerø videregående skole har nå tre Jessey Champion, 1540 x 1000 mm m/utstyr, til bruk i opplæringen.
Kragerø videregående skole har nå tre Jessey Champion, 1540 x 1000 mm m/utstyr, til bruk i opplæringen.