Wire & Tube på skinner

Når dørene åpner for de to messene Wire & Tube 7. til 11. april i år er det duket for nok en suksess i Düsseldorf, Tyskland. Faktisk er det slik at det i år er ventelister for å stille ut!

Venteliste og fullt hus tegner bra for årets Wire & Tube. Foto: Messe Düsseldorf
Venteliste og fullt hus tegner bra for årets Wire & Tube. Foto: Messe Düsseldorf
Publisert Oppdatert
- Velkommen til messebyen Düsseldorf, der alt ligger innenfor en ti-minutters distanse, inviterer Friedrich-Georg Kehrer, direktør for Wire & Tube ved Messe Düsseldorf GmbH. Foto: Messe Düsseldorf
- Velkommen til messebyen Düsseldorf, der alt ligger innenfor en ti-minutters distanse, inviterer Friedrich-Georg Kehrer, direktør for Wire & Tube ved Messe Düsseldorf GmbH. Foto: Messe Düsseldorf

Totalt vil de to messene Wire & Tube dekke et netto utstillingsareal på 105.800m2. Det forventes drøyt 2.500 utstillere fra 58 land og mer enn 73.000 besøkende fra 111 land. I år er det stor pågang fra utstillere som faktisk må belage seg på å stå på venteliste all den tid det ikke er plass til alle i de kun 15 hallene messen disponerer. Det er gode tider i bransjene med andre ord.

Maskiner og utstyr

Wire dekker maskiner og utstyr til å produsere vaier, kabler, fjærer og festeutstyr, der sistnevnte stilles ut i en egen hall. En nyhet er at det finnes et eget område i hall 16 der et 20-talls bedrifter stiller ut maskiner og utstyr for sveising av gitter.

I 2012 var det over 1300 utstillere fra 50 land på Wire. Besøkstallet var drøyt 38.000.

Viser hele verdikjeden

Mens man på Wire kun får se maskiner og teknologi vises hele verdikjeden på Tube. Alt fra råmaterialer, rør, slanger og maskiner til å produsere dette får du se, i tillegg arrangeres det et eget PTF-Forum (Plastic Tube Forum) i hall 7. Årsaken til sistnevnte er at markedsendringer viser mer interesse for plast i rør, og derfor vil messearrangøren følge opp denne trenden.

Tube hadde under forrige messe i 2012 nær 1200 utstillere fra 50 land og drøyt 34.000 besøkere.

Messesynergi

Messearrangøren, Messe Düsseldorf, mener god synergi mellom Wire & Tube er noe av årsaken til suksessen. Til sammen dekker messene over store bransjeområder som eksempelvis, bilindustri, byggeindustrien samt sektorene olje og gass. Tube er en stor messe for sistnevnte gruppe.

Nyhetene først på Wire & Tube

- Temaer som effektivisering, automatisering og miljø preger begge utstillingene, og det er her nyhetene først vises, mener Friedrich-Georg Kehrer, direktør for Wire & Tube ved Messe Düsseldorf GmbH.

Han ønsker velkommen til effektive messedager 7. til 11. april, og minner om at Düsseldorf er messen som ligger sentralt; ti minutter fra bysentrum og ti minutter fra flyplassen. Velkommen skal du være, inviterer Kehrer.

For mer informasjon besøk: http://int-ex.no og www.wire.de og www.tube.de eller www.messe-duesseldorf.com