Ny fres fra Mitsubishi WSX:

WSX med nyskapende skjæregeometri.

Mitsubishi har videreutviklet sin velrenommerte ASX-fres og gitt den nye WSX-fresen et skjær med positiv skjærgeometri. Mitsubishis nye Z-skjær er spesialutviklet for WSXserien. WSX-fresen og Z-skjæret bringer planeringen inn på nye områder.

Publisert Oppdatert

Geometrien gjør denne fresen perfekt for alle type maskiner, sterke og svake, hevder produsenten. Denne skjæremotstanden finner du vanligvis kun i freser som er beregnet for konvensjonelle maskiner og enkeltsidige positive skjær. Noe som gjør at vi får utnyttet maskinens fulle kapasitet. SNMU og SNGU G klassifiserte skjær, som brukes på WSX fresen, har alle fordelene som du finner i ensidige positive skjær, men på SNMU og SNGU-skjærene for WSX-fresen får du også fordelen av at de er dobbeltsidige og har åtte skjæregger.

Skjæreegen for det dobbeltsidige Z skjæret er 17 grader positivt ferdig oppspent i WSX-fresen. Dette gir en perfekt løsning, som inkluderer en sterk, men skarp skjæregg og i tillegg er dette skjæret dobbeltsidig. Vi kan også utnytte SNMU og SNGU-skjærene i stor sponavvikling, med opptil 5mm kuttdybde.

Pålitelig

Dagens kunder forventer en forutsigbarhet og en sikker ytelse! I WSX-serien tilbys dette, med dens kraftige skjær og solide innspenning av skjærene. WSX-serien leveres også med Mitsubishis Anti-Fly-løsning. Fresene under Ø160 leveres med hull for gjennomgående spyling, som maksimerer sponkontrollen, sponevakueringen og kjøler ned emnet for videre kontrollert bearbeiding.

Stort bruksområde

WSX-serien kommer med en stor serie av skjær for å dekke det store spekteret av materialer som leveres. Den siste versjonen av TOUGH-Z-teknologi er brukt i den nye MP-serien av belagte skjær for å forhindre overoppheting og skjeggdannelser på skjæreggen. Skjærene har flere sponbrytere designet for å ta opp variasjon i applikasjoner som kunden har. L-bryteren er for lett maskinering og har et positivt sponleie. M-bryter for normal fresing og R-bryter for hard og ustabil fresing. WSX-serien leveres i fresekropper fra Ø40-200 i grov, medium og fin deling.

 

For mer informasjon besøk: www.09070.com