2 store nordiske transportmesser i 2010!

Her er nyheten mange har ventet på: Ja, det blir TRANSPORTmesse på Gardermoen neste juni. Men ikke nok med det; vi har eksportert konseptet til transportland nummer én i skandinavia: Danmark. Lastbil Magasinet i Danmark arranger i vårt samarbeid dermed "TRANSPORTmessen" like utenfor Billund neste år! Og snart kommer Finland. Snakk om vellykket messekonsept!

Bjarne Routhe Bjørn Magnussen messesamarbeid Transportmessa

Bjarne Routhe Bjørn Magnussen messesamarbeid Transportmessa

Publisert Oppdatert

TransportMagasinet tør innrømme å være en smule stolt når vi nå "eksporterer" sitt messekonsept fra Gardermoen til transport-land nr. 1 i Norden; Danmark. 

TRANSPORTmessa på Vandel Flyveplads, er navnet på den danske versjonen, som faktisk blir helt lik den norske utgaven. Kollegatidsskrift Lastbil Magasinet er den som inviterer til messen som ligger like ved Billund flyplass.

 Verden har forandret seg når det gjelder messer, noe som bare i år har rammet transportnæringen i mange land. Vår egen Lillestrøm-messe og Herning i Danmark har begge måtte melde avbud for 2009-utgavene, samtidig som de utsatte 2010-utgavene av sine transportmesser. Noe som også skjedde i Holland og England i år.

Når da TransportMagasinet lykkes med å etablere et nytt messekonsept dette kriseåret, hvor de aller fleste av utstillerne valgte å melde seg på for årene 2009, 2010 og 2011. Ja så bevitner det om at dette jordnære messekonseptet har slått an. Nå tar altså også Danmark del i dette.

"The Nordic Way" er vel en felles benevnelse for dette messekonseptet, hvor forøvrig Finland er neste land ut. Resepten er enkel; lavest mulige utstillerkostnader i form av lave påmeldingskostnader for utstillerne, samt en enkel måte å vise frem transportmateriell og -utstyr som er laget for å fungere nettopp utendørs.

Publikum trives åpenbart med utstillere som med dette konseptet lar de tyngste slipsnåler ligge igjen hjemme, og i stedet møter dem med transportmateriell og sosial væremåte på kundens premisser. Transportbransjen har, med spredt virksomhet og transportmateriell som ikke lar seg plassere i butikkhyller, mer behov enn andre for å treffe sitt publikum en gang i året. Hvor publikums store fordel er det å kunne vurdere materiell med konkurrentene stående side ved side.

 

Vår egen messe arrangeres fra 11.- 13. juni neste år, og muligheter for påmeldinger åpner 1. november på www.transportmessa.no.

2010-utgaven er så godt som fulltegnet allerede, da de fleste har bestilt plass de tre første årene. Arrangøransvarlig Bjørn Magnussen har imidlertid bedt styret om lov til å utvide antall utstillere med noe ut over satt maksimalantall 150 utstillere.

Denne nyheten har vi gledet oss lenge til å dele med dere. Vi vet den blir tatt godt i mot og ser frem til å møte dere alle på bransjens egne messer - "TRANSPORTmessa" i Norge og "TRANSPORTmessen" i Danmark!