20 år med Renault Magnum

I september 1990 ble en ganske spesiell lastebil levert til Kingsrød Transport i Sarpsborg: Den første Renault Magnum AE noensinne registrert i Norge. En begivenhet som markerte starten på et nå 20 år gammelt partnerskap.

En av de nye Magnum levert til Kingsrød Transport på høsten 2011

En av de nye Magnum levert til Kingsrød Transport på høsten 2011

Publisert Oppdatert

Men det er ikke slutt, det kommer nemlig stadig nye Renault Magnum i flåten hos en av Norges største, privateide transportvirksomheter.

Kingsrød Transport, som ble etablert i 1938, disponerer i dag over ca. 200 biler, og har spesialisert seg innenfor flere transportområder, som utenlands transport, der blant annet deres 7 Renault'er kjører fast.

"Magnumen er virkelig god å kjøre, og våre sjåfører er veldig begeistret for stabiliteten", sier adm. direktør hos Kingsrød Transport, Roy Kingsrød. "Og så har vi motoreffekten og lønnsomheten, der spesielt de siste utgavene av Magnum er virkelig gode", fortsetter han.

Og Kingsrød Transport må sies å verdsette Magnum: Bare på høsten 2011 har det kommet 5 nye Magnum i flåten.

"Den utvidede Expandys garantien er også medvirkende til vårt valg, sier Kristian Stenli, driftssjef hos Kingsrød Transport. "Med Expandys har vi full oversikt over alle kommende omkostninger. Vi kan følge drivstofforbruket på hver enkelt bil, og ser at Magnum klarer seg fint i sammenligning med våre andre biler".

Kingsrød Transport i Sarpsborg er en av de største privateide transportvirksomhetene i Norge, og disponerer i dag over ca. 200 biler, hvorav 25 er egne biler og resten fra undertransportører. I tillegg til transportfirmaet driver Kingsrød også dekksalg, bilverksted, samt en selvstendig virksomhet som bygger opp og selger luksushestebiler.