200 biler på trailercampen

Fredag ettermiddag ankom et førtitalls vogntog og lastebiler messeområdet ved Gardermoen. Konvoien startet i Oslo og satte sitt preg på trafikkbildet langs E6 nordover. I løpet av kvelden sto rundt 200 lastebiler og vogntog parkert på trailercampen.

Trailercamp Transportmessa Gardermoen 2010 messe
Trailercamp Transportmessa Gardermoen 2010 messe
Publisert Oppdatert

Våre sveip innom trailercampen i løpet av helgen, fortalte oss at de aller fleste koste seg i godt selskap. Her var biler fra store deler av landet samlet, og folk innrettet seg som best de kunne.

Shuttlebussene gikk i rute mellom campen, messa og Olaløkka nær sagt hele døgnet.

At noen ønsket å få seg litt søvn også, hadde vi kanskje ikke planlagt godt nok denne gangen. Kompressorhorn gjallet nemlig gjennom nattemørket til seks om morgenen, så vi tar nok en evaluering på hvordan vi kan skille de argeste partyløvene fra familiefolket neste år. Da blir det forhåpentligvis en egen familiecamp i tillegg til et "t utehøl" for festfolket med tilgang til kompressorhorn.

Vi har også fått noen reaksjoner på alkoholbruk på selve messeområdet, og det tar vi selvsagt alvorlig.

TRANSPORTmessa skal være en hyggelig opplevelse for hele familien. Derfor vil vi neste år nekte adgang til synlig berusede og på samme måte geleide folk ut fra messeområdet om de blir sittende så lenge i messeteltet at beina svikter.

- Vi ønsker ikke å ha folk på området som får øvrigheten til å tro at norske sjåfører lider av tunge alkoholproblemer. Fordi sannheten er den at de fleste utøverne i bransjen er hedersfolk som står på langt utenfor vanlige arbeidsfolks fatteevne. I tillegg til at de som eneste yrkesgruppe i samfunnet får personlige bøter i tusenkronersklassen for få minutters avvik i jobbingen etter et gitt regelverk, er messegeneral Bjørn Magnussens kommentar til den saken.