5 nye til Standnes Transport

Närko Norge AS med historisk overlevering til kvalitetsbedriften Lerum og Standnes Transport.

Närko Norge AS, skapsemi lerum standnes

Närko Norge AS, skapsemi lerum standnes

Publisert Oppdatert

Da Närko nylig overleverte i alt fem skapsemier med Lerum-dekor på, ble kvalitet stående som nøkkelordet. Settene ble overlevert til Standnes Transport AS i Sogndal som skal kjøre syltetøy og saft for Lerum. Samtidig er det verdt å nevne at Standnes har kjøpt inn nye trekkvogner fra Volvo, så det er snakk om fem helt nye vogntog.

- Kvalitet er vel stikkordet her når vi ser på hvilke firmaer som er involvert; Lerum, Standnes, Volvo og Närko, forklarer en fornøyd Ann Kristin Smestadmoen i Närko Norge AS.

Uten endringer

Skapsemiene er spesialtilpasset til formålet med blant annet dobbeldekk og lastebommer. På tross av at Närko er den største leverandøren av transportmateriell i Norden, legger de ikke skjul på at det har vært vanskelige tider i bransjen. Derfor er de ekstra fornøyd med å lande en avtale som dette. Lerum har hatt et vogntog bestående av Volvo og skapsemi fra Närko et års tid, de endte opp med å bestille ytterligere fire sett, uten endringer.

- Dette er jo veldig moro og en fin profilering, Lerum står jo for kvalitet, smiler Ann-Kristin.

Lerum er opptatt av å ta vare på det lokale og bruker stort sett lokale ressurser, blant annet sjåførene. Etter overleveringen som foregikk på Volvos anlegg i Sandane, ble de nye settene kjørt i kolonne ned til Lerum i Sogndal.

Fra venstre på bildet sees Ann-Kristin Smestadmoen, Jomar Standnes, Linn-Kathrin Standnes og Åse Karin Ø. Standnes