73 Mercedes-Benz busser overlevert til Tide Buss A/S i Hordaland

16. august var det klart for oppstart av den største bussleveransen i BOS - historien. Kontrakten har en verdi på 120 millioner kroner.

Direktør Mercedes-Benz Nyttekjøretøy Roar Sollie (t.v) og Direktør Eirik Lohne (t.h) hos Algaard A/S i Arna stod for den offisielle overrekkelsen i Bergen til Tide Buss AS ved Adm. direktør Ida Sylta (nr 2 fra v.). 
Tilstede var også Direktør Oddmund Sylta fra det fylkeskommunale selskapet Skyss som har ansvaret for kollektivtrafikken Hordaland.

Direktør Mercedes-Benz Nyttekjøretøy Roar Sollie (t.v) og Direktør Eirik Lohne (t.h) hos Algaard A/S i Arna stod for den offisielle overrekkelsen i Bergen til Tide Buss AS ved Adm. direktør Ida Sylta (nr 2 fra v.). Tilstede var også Direktør Oddmund Sylta fra det fylkeskommunale selskapet Skyss som har ansvaret for kollektivtrafikken Hordaland.

Publisert Oppdatert

Dette er den største enkeltordren på buss i Bertel O. Steens lange Mercedes-Benz busshistorie som strekker seg helt tilbake til 30 - tallet.

- Tide Buss AS er en betydelig aktør i det norske bussmarkedet og vi er svært glad for å bli valgt som leverandør til det største enkeltinnkjøpet de har foretatt på buss, uttaler Roar Sollie, Direktør Mercedes-Benz Nyttekjøretøy og fortsetter, - i nært samarbeid med vår lokale forhandler Algaard A/S har vi nå styrket vårt apparat rundt buss i Hordaland og ser frem til et godt samarbeid med Tide Buss AS i årene fremover.

Bussene som er levert til Tide Buss AS, er alle originalbygde ved forskjellige Mercedes-Benz fabrikker i Tyskland og representerer det siste innen sikkerhet og miljøteknikk. Hovedtyngden av bussene er utstyrt med motorer som tilfredsstiller kravene i henhold til Euro 5 / EEV på utslippssiden. Også arbeidsmiljøet for sjåførene er hensyntatt med det beste som kan tilbys på denne fronten.

Passasjerene i Hardanger og Voss distriktet vil nyte godt av moderne og komfortable busser med et høyt sikkerhetsnivå. De nye bussene er plassert på flere steder i distriktet og vil trafikkere et større område i Hardanger og Voss.