23948sdkhjf

Snart går dette knalltilbudet på abonnement ut. Bestill via SMS.

Nå har vi knalltilbud på abonnement.

Har du sjekket ut Norges eneste magasin som skriver om Veteranlastebiler?

Er du opptatt av nostalgi og gammelt transportutstyr, men har ennå ikke sjekket ut Norges eneste magasin som skriver om nettopp dette?

Da bør du følge med nå, for her kommer nemlig et kjempetilbud til nettopp deg!

Vi har nemlig et uslåelig sommertilbud å komme med.

Skriv koden: VETERAN1706, og send som SMS til 2205 så får du Veteranlastebilen nr. 4 og nr. 5 for 99 kroner.

Dermed sparer du 99 kroner som du kan bruke til noe godt mens du leser Norges eneste magasin som skriver om gamle nyttekjøretøy som varebiler, busser, lastebiler og vogntog, og alt som rører seg rundt disse.

I sommernummeret, som akkurat har kommet ut, kan du blant annet lese om en nyrestaurert Volvo F12 Royal, spesialmodellen som kan feire 30 år i år. Vi har også reportasje om den vakre Chevrolet varebilen til Degernes Torvstrøfabrikk, vi har besøkt Rutebilhistorisk Forenings landstreff på Voss, vi ser tilbake til 1993 da Volvo FH ble lansert, og vi dypdykker i historien til Isachsen-hengeren. I tillegg kan du lese om skoleruta som bare ble lenger og lenger, norskbygd buss etter amerikansk forbilde, gamle bilder fra svunne tider og mye, mye mer.

Alt dette og mye mer, får du i to magasiner, til prisen av ett magasin. Send SMS med kodeordet VETERAN1706 til 2205 for å få tilbudet. Du blir belastet 99 kroner på telefonregningen. Veteranlastebilen nr. 4 kommer med en gang, nummer 5 kommer i uke 31. Tilbudet gjelder fram til 15. juli, eller så langt lageret rekker.

Ønsker du et vanlig abonnement trykker du her i stedet.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.08