Aditro Logistics styrker fotfestet

Aditro Logistics fortsetter sin ekspansive vekststrategi i Norden og Norge og fordobler sin lagerkapasitet gjennom ny og moderne lagerterminal i Hauan Næringspark på Kopstad.

Publisert Oppdatert

Det ble en solfylt innvielse av nye Hauan Næringspark på Kopstad da Aditro Logistics nylig åpnet sin nye og moderne lagerterminal. Næringsparken ble offisielt innviet av ordføreren Thorvald Hillestad i Re kommune og hos Aditro Logistics fikk alle de 100 deltagerne mat og drikke samt guidet omvisning i bygget. Den nye terminalen vil gi rom for flere kunder og en mer effektiv håndtering av selskapets mange logistikkoppdrag, heter det.

- Vi er godt fornøyd med at ha åpnet i Hauan. Dette vil forbedre våre kunders logistikkverdikjede og samtidig betyr nybyggets kapasitet på 25 000 fullastede paller, ny kapasitet for flere kunder sier Rune Edvåg, Manager Aditro Logistics Kopstad.

Sentralt

Lokaliseringen på Kopstad, nær E18, 75 kilometer sør for Oslo, er ikke tilfeldig valgt siden den ligger nære en av Norges hovedfartsårer (E18) og nære de havnene som bringer gods og varer inn fra resten av verden. Den nye terminalen erstatter selskapets terminaler i Stokke og Larvik. Aditro Logistics er Nordens ledende transportøruavhengige leverandør av logistikk. Med tjenester som omfatter hele verdikjeden fra lagring og distribusjon til fullt integrerte logistikkløsninger har selskapet et godt fotfeste i det norske markedet, og styrker nå sin posisjon ytterligere.