Alta Scooter & MC overtar agenturene for Mercedes-Benz og Peugeot i Alta

Alta Scooter & MC har kjøpt bilforhandleren Bilsenteret Nord og blir en av Altas største bilforhandlere. Peugeot og Mercedes-Benz får ny driver, men for kundene vil mye være som før.

Publisert Oppdatert

Alta Scooter står foran en stor ombygging, der helt nytt verksted blir bygget og egen utstilling for de respektive merker vil bli ivaretatt. Ombygging starter i løpet av sommeren, og Bilsenteret Nord vil inntil det ha drift som i dag. Gunnar Halvorsen på Bilsenteret Nord, vil sammen med sine ansatte fortsette i bedriften fremover.

- Vi har lenge sett på vekstmuligheter i distriktet vårt, og mener at bil er noe vi etter hvert kan rimelig bra. Når denne muligheten kom, passet det veldig godt inn i våre planer og vi gleder oss til å ta fatt på jobben, sier daglig leder hos Alta Scooter & MC, Ole Steinar Østlyngen. Vår kompetanse passer godt med den som Bilsenteret Nord representerer, og med ombygde forhandleranlegg og topp bemannet lag, gleder vi oss til å ta fatt på oppgaven, fortsetter han. Jeg er også glad for at Gunnar Halvorsen skal fortsette i selskapet, for å sikre kontinuitet på salg og service på våre nye bilmerker.

- Vi er veldig fornøyde med at Alta Scooter & MC skal representere våre merker i Alta. Vi er overbevist om at vi får en sterk aktør, og spesielt på nybilsalg har Alta Scooter & MC vist meget gode prestasjoner på sine merker. At Kia Cee'd er distriktets mest solgte bilmodell er et godt eksempel på dette. Samtidig takker vi Gunnar Halvorsen og Bilsenteret Nord for den innsatsen som har vært gjort i distriktet i mange år, sier Erik Thoner, direktør for kjedeutvikling hos Bertel O. Steen Import.

Nytt navn på den sammenslåtte bedriften er ennå ikke bestemt.