Andreplass til Elisabete

Elisabete Jacinto kom på pallen med sin MAN.

Publisert Oppdatert

Africa Eco Race 2011 er over. Løpet, som gikk over ti dager og mer enn 5000 km, gikk veldig bra for portugisiske Team Oleoban/MAN Portugal, med den kvinnelige føreren Elisabete Jacinto. De kom inn på andre plass i lastebilklassen, mens de kapret en syvende plass totalt.

Elisabete kom inn på førsteplass på de tre første strekningene og ledet løpet inntil de kom til Mauritania. I det mauritanske landskapet måtte hun bare konstatere at det tsjekkiske teamet til Tomaz Tomecek overtok teten med sin Tatra prototype, som veier to tonn mindre enn Elisabetes MAN TGS.

-Jeg føler at dette gikk riktig så bra. Teamet jobbet utmerket sammen, og José Marques, som deltok sammen med oss for første gang, gjorde en utmerket jobb som navigator for oss. Også våre mekanikere gjorde en fantastisk jobb hver eneste kveld med å serve bilen. Det har vært et vanskelig, men fantastisk løp. Et Dakar-løp, slik de var før i tiden. Selvfølgelig er det rom for forbedringer, men jeg er svært fornøyd med andreplassen, uttaler Elisabete Jacinto i en pressemelding.

For den tyske lastebilprodusenten MAN Nutzfahrzeuge er det selvsagt en fjær i hatten å få en MAN TGS på seierspallen, selv om de måtte se seg slått av en tsjekkisk Tatra.

Ett bilde