Antall artikler vokser til mer enn 65000

PACCAR Parts utvider TPR-programmet med HACO bakløfter-deler.

Publisert Oppdatert

PACCAR Parts introduserte sitt program for deler og forbruksmateriell i 1995, under navnet TRP, som en del av sin «One Stop Shop»-strategi, hvor en transportør kan skaffe alt han trenger til sin flåte på ett sted. Med deler for alle lastebil- og hengermerker, samt verkstedrekvisita, er TRP programmet blant de mest omfattende i lastebilbransjen. Det utgjør mer enn 65 000 artikler, som nå også inkluderer bakløfter-deler fra HACO.

TRP er blant de mest profesjonelle og komplette programmene med deler til alle bil- og tilhengermerker, i tillegg til forbruksmateriell, verktøy etc.

På bakgrunn av at TRP er fullt integrert i PACCAR Parts' systemer, tilbys den samme gode servicen som for DAF-deler, med hensyn til kvalitet og hurtig levering.

Alle de 65 000 artiklene i TRP-programmet er å finne i den digitale katalogen på www.daf.com/trp. En omfattende søkefunksjon finner nødvendige deler raskt under både merke og delekategori.

Katalogen består av deler og verkstedmateriell, og er blant de mest omfattende i lastebilbransjen. TRP-produktene er tilgjengelig eksklusivt gjennom DAF organisasjonen i Norge.