Bertel O. Steen blir ISO-sertifisert

Som et av de første selskapene i bilbransjen har Bertel O. Steen Vare-Last Buss AS på Lørenskog blitt miljøsertifisert i henhold til den internasjonalt høyt anerkjente standarden ISO14001. Etter et grundig arbeid som har gått over flere måneder, fikk forhandleren nylig tildelt godkjenningssertifikatet.

En stolt adm.dir. leder Jarle Viuls og økonomisjef/miljøkoordinator Tove Helfjord viser frem ISO-sertifikatet.

En stolt adm.dir. leder Jarle Viuls og økonomisjef/miljøkoordinator Tove Helfjord viser frem ISO-sertifikatet.

Publisert Oppdatert

- Et ønske om å tydeliggjøre vår miljøsatsing i kombinasjon med stadig økende krav fra kunder i forhold til å representere en miljøprofil, er vår motivasjon for å bli sertifisert, sier administrerende direktør Jarle Viuls ved Bertel O. Steen Vare Last Buss AS.

- Ikke minst ved anskaffelser i det offentlige er det fokus på å kunne dokumentere gode miljøsparende tiltak, og vi har mange store leveranser til kommunale og statlige instanser. Vi valgte av den grunn å sertifisere oss etter den strengeste miljøstandarden, noe som ytterligere vil forbedre vår konkurransekraft.

En annen gevinst er at vi under sertifiseringsarbeidet har gjennomgått våre rutiner, blant annet på avfallshåndtering og energibruk, noe som både gir lavere kostnader og sparer miljøet.

Bertel O. Steen Vare Last Buss AS er forhandler og verksted for Mercedes-Benz personbiler og nyttekjøretøy. De ligger på Lørenskog og er en del av Bertel O. Steen-konsernet, som har igangsatt et program for å miljøsertifisere alle egeneide bilforhandlere.