Bertel O. Steen Kristiansand AS overtar virksomheten til Bjørn Osmundsen AS

Bertel O. Steen Kristiansand overtar virksomheten til Bjørn Osmundsen AS med beliggenhet i Arendal.

Publisert Oppdatert

Bjørn Osmundsen AS er en frittstående forhandler for Mercedes-Benz nyttekjøretøy og holder til i store, moderne lokaler på Stoa industriområde ved Arendal. Virksomheten eies av brødrene Bjørn og Tore Osmundsen og ble stiftet i 1968 som bilverksted. Siden den gang har firmaet hatt mange agenturer.

- Vi har i lengre tid hatt Bertel O. Steen AS som vår hovedsamarbeidspartner, sier daglig leder Bjørn Osmundsen. Det er derfor en naturlig og god løsning å overlate bedriften til nettopp Bertel O. Steen når vi nå har besluttet å selge.

Bjørn Osmundsen AS er en sunn og vital virksomhet som forhandler hele produktspekteret - fra Mercedes-Benz Vito til store lastebiler og busser.

Årsaken til at vi velger å selge er at ingen av våre etterkommere er interessert i å drive bilvirksomhet, sier Osmundsen.

- Vi hadde selvsagt ønsket at bedriften skulle bli i familien, tilføyer Bjørn Osmundsen, men er svært godt fornøyd med at Bertel O. Steen overtar, når det nå ikke ble slik.

Bertel O. Steen Kristiansand er Sørlandets største forhandler av Mercedes-Benz og Peugeot personbiler, varebiler, lastebiler og busser. Firmaet ble etablert i 1951 og har sentral beliggenhet vest for Kristiansand sentrum. Forhandleren representerer også modellene fra smart, fra og med 2009.

Bertel O. Steen Kristiansand har 83 medarbeidere fordelt på salg, ettermarked og skade/karosseri.

- Overtakelsen av Bjørn Osmundsen AS blir et flott supplement til vår eksisterende virksomhet, sier medeier og adm. direktør i Bertel O. Steen Kristiansand, Morten Simon Moe.

Bjørn Osmundsen AS har et moderne verksted med 7 dyktige mekanikere, en kundemottaker og en servicesjef, egen skadeavdeling med to opprettere og en lakkerer, delemottak med to medarbeidere, to selgere og en kontormedarbeider.

Vi ønsker primært å opprettholde driften slik den er i dag, men vil muligens styrke bemanningen noe, sier Morten S. Moe.

- Bertel O. Steen Kristiansand satser betydelig på salg og service av nyttekjøretøy og har akkurat åpnet et helt nytt anlegg ved Mjåvann.

Overtakelsen av Bjørn Osmundsen AS føyer seg inn i nyttekjøretøysatsingen på en meget god måte og vil bidra til at Bertel O. Steen Kristiansand blir en enda mer slagkraftig aktør på Sørlandet, avslutter Moe.