Transport 2011:

Besøk oss på Lillestrøm!

Vi som står bak TransportMagasinet er selvsagt på plass med egen stand på Transport 2011 på Lillestrøm. Har du tenkt deg dit? Da håper vi du stikker innom oss på standnummer B0327.

Publisert Oppdatert

Som kjent valgte vi ikke å arrangere TRANSPORTmessa på Gardermoen i år, av hensyn til utstillerne. Med en dyr messe på Lillestrøm tok vi ansvar og avlyste vår egen messe, dette for å skåne utstillerne for ekstra utgifter.

Men vi stiller selvsagt på Lillestrøm når Transport 2011 går av stabelen på Norges Varemesse i dagene 8. til 10. september.

Inne i B-hallen, nærmere bestemt på stand nummer B0327, finner du Hjemmet Mortensen Fagmedia AS.

Det er vi som står bak TransportMagasinet, tungt.no, Bergli Truckstop, TRANSPORTmessa, Bruktnytt, VarebilMagasinet og Mascus, for å nevne noen av kjerneproduktene.

På en 55 m2 stor stand skal vi fokusere på det vi driver med. Her kan du få mye informasjon. Er du på jakt etter brukt transportutstyr viser vi gjerne hva Mascus og Bruktnytt kan tilby. Er du ihuga lastebilentusiast kan du stikke innom å snakke med folka fra redaksjonen vår, enten du har tips til oss, eller bare vil slå av en prat. Og er du ikke abonnent kan vi gi deg et godt tilbud i samme slengen, slik at du får bladene våre rett hjem i postkassa.

Som leser av TransportMagasinet kjenner du selvsagt til vår egen "TRANSPORTmessa på Gardermoen". Den kommer vi også til å ha fokus på. Eller kanskje du har en drøm om å oppleve USA? Da kan vi informere deg om våre turer til det forgjettede land.

Stikk innom oss en tur da vel!