BFAB kjøper Euroteknikk AS

Med virkning fra 03.07.13 er BFAB ny eier av EuroTeknikk AS

Publisert Oppdatert

Med dette oppkjøpet vil BFAB øke sin produktportefølje til å omfatte det meste av utstyr til avfallsbransjen. Alt fra containere til avfallskverner, komprimatorer og komplette sorteringsanlegg finnes dermed i porteføljen.

Det vil i løpet av sommeren bli sendt ut nærmer informasjon omkring ny organisasjon, heter det i en kort pressemelding fra selskapet.

Landets eldste

EuroTeknikk AS er forøvrig landets eldste leverandør av avfallsteknisk utstyr, med mer enn 27 års erfaring. Firmaet ble etablert i 1985. Produktspekteret dekker alle sider av avfallsbehandlingen, fra små avfallsbeholdere til store, komplette sorteringsanlegg. De leverer også påbygg til renovasjonsbiler, feiebiler etc.

EuroTeknikk AS har eget godkjent påbyggerverksted, samt en egen service/verkstedavdeling på Alnabru i Oslo, og representerer noen av verdens største og teknologisk mest avanserte leverandører av maskiner og utstyr på sine respektive områder.

Geir A. Gundersen hos Euroteknikk skriver på bedriftens nettside at han vil takke for hyggelig samarbeid gjennom snart 27 år.

- Det har vært svært viktig for meg å finne en ressurssterk partner som kan videreføre og utvikle EuroTeknikk AS i tett samarbeid med våre kunder og leverandører. Det føler jeg Balticum Frinab både har vilje og ressurser til, avslutter Gundersen.

Les også: Vil bli markedsleder - igjen