Bilcon godt representert på TRANSPORTmessa

HMK Bilcon er et kjent innslag på TRANSPORTmessa på Gardermoen. De leverer en rekke løsninger til bl.a. olje- og bensintransport. I år viser de kundebiler og flere gode løsninger, bl.a. en Multispace XL udstillingstrailer levert til Skedsmo Bud & Vare samt et 7-akslet vogntog til DLG.

Denne leveransen til Asbjørn Næss Transport er signert Bilcon. Du ser den på TRANSPORTmessa på Gardermoen neste uke.

Denne leveransen til Asbjørn Næss Transport er signert Bilcon. Du ser den på TRANSPORTmessa på Gardermoen neste uke.

Publisert Oppdatert

- TRANSPORTmessa er den største i Norge og en av de viktigste i Skandinavia. Vi har i år flere spennende transportløsninger med på messen, sier adm. direktør Klaus Kristensen fra HMK Bilcon og fortsetter:

- Vi har fått muligheten til å ta med et nytt 7-akslet vogntog til DLG med totalvekt på 54 tonn på messa. I tillegg har vi flere løsninger for drivstoff-transport, lover direktøren.

Dette vises:

  • Vogntoget til DLG. Dette er det første av i alt 15 vogntog med 7 aksler og en totalvekt på 54 tonn. Kapasiteten er 68,2 kubikkmeter for hele vogntoget.
  • Multispace XL udstillingstrailer til norske Skedsmo Bud & Vare AS. Traileren har 2 etasjer, toalett, trapper, balkong og takterrasse, men det tar kun 20 minutter å sette opp hele herligheten. Traileren leies ut til bl.a. roadshows og større sportsbegivenheter.
  • Bilcon viser også en mindre utgave, nemlig Multispace M.
  • Bensin- og oljetankbiler levert til de to norske kundene Asbjørn Næss Transport AS i Kvelde og Midt-Norsk Olje AS i Surnadal.