23948sdkhjf

Bjørn er best i Skandinavia

Under Europamesterskapet for DAF-teknikere i Nederland, havnet vestlendingen på tredje plass!

Bjørn Måge kvalifiserte seg allerede i fjor, etter et nasjonalt mesterskap, som han vant. Dermed gikk turen til Nederland og verkstedet i Eindhoven forrige uke. På flyturen hjem igjen fikk han altså med seg litt ekstra håndbagasje.

- Vi var 18 nasjoner som konkurrerte i alt fra feilsøking til kundebehandling. Konkurransen besto av ni oppgaver, hver på 45 minutter, forteller Måge. Det var altså nok å sette fingrene i for verksmesteren som innrømmer at han hadde et håp om å havne i øvre sjikt denne gangen. Han er kjempefornøyd med en tredjeplass, avslører han.

- Jeg tror styrken min er at jeg har jobbet med DAF i 26 år nå, helt siden jeg begynte som lærling ved verkstedet i Bergen i mai 1992. Jeg begynte på bunn og har tatt alle skittjobbene også i løpet av min karrière. Nå er jeg mest glad i det som handler om teknikk og elektronikk. I tillegg har jeg en genuin interesse for lastebiler og spesielt DAF, legger han til.

Det må føles godt at et lite verksted i Norge kan hevde seg blant de store verkstedene ute i Europa, som har vesentlig større mengder bil å jobbe med enn Team-verkstedet i Bergen. Responsen fra kollegene var ihvertfall en topplassering verdig, skal vi tro den dyktige verksmesteren. Feiringen pågår fortsatt.

Dyktige folk trenger god faglitteratur.

Tegn et abonnement på TransportMagasinet her!

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.125