23948sdkhjf

Bjørnflaten på nye veier

Bjørnflatens Frysetransport AS i Tromsø kunne feire 40 år som transportør i fjor. De lange rutene mellom sør og nord har frem til nå vært varemerket, men like over nyttår starter et nytt kapittel i Bjørnflatens lange historie. Og nok en gang er det Coop som sitter på andre siden av bordet.

Coop og Bjørnflaten har vært nært knyttet til hverandre i 40 år. Noen perioder underveis har man gått hver til sitt, men de periodene er i fåtall og har aldri vært langvarige. Daglig leder Britt-Mona Ingebrigtsen syns derfor det er spesielt hyggelig at de nå har landet den hittil største kontrakten i firmaets historie med nettopp Coop.

Heretter blir de fleste bilene å finne nord for Ofoten og Vesterålen.

- Denne kjøringen gir oss et unikt nettverk ut fra Tromsø, med ruter til de aller fleste steder i landsdelen. Både vi og Coop tjener på at vi utnytter kapasiteten som ligger i denne nye kontrakten. I tillegg tror vi at dette vil styrke transportgrunnlaget vårt nord-sør, mener Ingebrigtsen.

Et titalls nye vogntog skal handles inn og mellom 10 og 15 sjåfører står fortsatt på ønskelisten før det braker løs 1. februar neste år.

Mer om satsingen i neste utgave av TransportMagasinet.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.063