Bjørnflaten på nye veier

Bjørnflatens Frysetransport AS i Tromsø kunne feire 40 år som transportør i fjor. De lange rutene mellom sør og nord har frem til nå vært varemerket, men like over nyttår starter et nytt kapittel i Bjørnflatens lange historie. Og nok en gang er det Coop som sitter på andre siden av bordet.

Bjørnflaten Transport

Bjørnflaten Transport

Publisert Oppdatert

Coop og Bjørnflaten har vært nært knyttet til hverandre i 40 år. Noen perioder underveis har man gått hver til sitt, men de periodene er i fåtall og har aldri vært langvarige. Daglig leder Britt-Mona Ingebrigtsen syns derfor det er spesielt hyggelig at de nå har landet den hittil største kontrakten i firmaets historie med nettopp Coop.

Heretter blir de fleste bilene å finne nord for Ofoten og Vesterålen.

- Denne kjøringen gir oss et unikt nettverk ut fra Tromsø, med ruter til de aller fleste steder i landsdelen. Både vi og Coop tjener på at vi utnytter kapasiteten som ligger i denne nye kontrakten. I tillegg tror vi at dette vil styrke transportgrunnlaget vårt nord-sør, mener Ingebrigtsen.

Et titalls nye vogntog skal handles inn og mellom 10 og 15 sjåfører står fortsatt på ønskelisten før det braker løs 1. februar neste år.

Mer om satsingen i neste utgave av TransportMagasinet.