Bli med på lesertur til IAA

Slå følge med bransjekolleger til en av verdens storstue av transportmesser! Under to timers flytid direkte til Hannover flyplass (ingen norske rutefly går dit!)

IAA messe

IAA messe

Publisert Oppdatert

TransportMagasinet og Expert Reiser inviterer til messereise IAA Nutzfahrzeuge i Hannover 2010 med direkte-charter og to overnattinger - alt til fornuftig pris!

Dette er den 9. turen TransportMagasinet og Expert Reiser arrangerer, hvor vi med flere hundre reisedeltakere opplever at likesinnede trives i lag, både under det faglige på dagtid og sosialt kveldstid.

Utreise fredag 24. september fra Gardermoen eller Torp ca. kl. 14.00 og med ankomst Hannover ca. kl. 15.50.

Hjemreise søndag 26. september fra Hannover ca. kl. 17.00 med ankomst Gardermoen/Torp Kl. 18.50

Meld deg på her.

Flyplass i Norge velges etter størrelse på chartermaskin, igjen styrt av oppslutningen til turen. Vi benyttet en Boeing 737 i under IAA 2008

Innkvartering:

To hotellalternativer etter hva som passer den enkelte best; det ene ved selve messen, det andre i Hannover sentrum. Av erfaring vet vi de fleste velger å dele rom med ("likesinnede") reisedeltakere for lavest mulig pris, men enkeltrom er også tilgjengelig.

- Prohotel Laatzen Messe, turistklasse hotell med fullstandard rom. Bar og restaurant. Enkelte rom kan ha noe trafikkstøy. 300 meter fra inngangen til messen. Kun 50 m til Laatzen stasjon med direkterute til Hannover sentrum, for de som evt. vil på "bytur" på egenhånd.

- Fora Hotel Hannover Sentrum, i sentrum av Hannover. Restaurant. Hotellet ligger ca. 4 km fra hovedjernbanestasjonen (en grei taxi tur), for de som evt. ikke ønsker å følge oppsatt fellesbuss til/fra messen.

Priser per person:

Prohotel Hannover Messe kr 5.975,- (tillegg enkeltrom kr 1.450,-)

Fora Hotel Hannover kr 4.975,- (tillegg enkeltrom kr 950,-)

Turen kan utgiftføres som fagmesse.

Prisene inkluderer:

- Flyreise tur/retur Hannover inkl. bevertning ombord

- Busstransport tur/retur flyplassen

- Busstransport byhotel/messe

- Innkvartering to netter med frokost

- Assistanse av reiseleder

Mer om reisen og informasjon om påmelding får du ved å klikke deg inn på www.tm-tur.no