23948sdkhjf

Bli med til USA!

Mange av dere har lest reportasjene fra disse enorme turene, både i bladet og her på nettsidene våre. Kanskje har dere tenkt at det skulle vært moro å være med en gang. Vel, nå er muligheten der igjen.

TransportMagasinets leserturer til USA har gitt mange muligheten til å oppleve det enorme landet på "andre siden av dammen". Hele seks ganger har vi tatt med oss lesere på begivenhetsrike turer til USA, turer der man har fått oppleve store lastebilmesser, showtrucks, country & western, enorme shoppingmuligheter og alt annet som hører med når lastebilinteresserte nordmenn tar turen "over there".

Neste års USA-tur går av stabelen fra. 17. til 27 mars, og vi har åpnet for påmelding på www.tm-tur.no.

Turen starter lørdag 17. mars da vi flyr med SAS fra Gardermoen via Stockholm, og over til Chicago. Der har vi en overnatting før vi setter oss på nok et fly, denne gang i retning Nashville, Tennessee.

Her vil vår faste sjåfør Leroy Duncan plukke oss opp og ta seg av oss på resten av denne enorme turen. Vi skal bo i Nashville noen dager, der det blant annet vil bli utflukter til severdigheter som Jack Daniels-fabrikken, den lokale Peterbilt-forhandleren og store shoppingsentre for å nevne noe. Dessuten er jo kveldene i musikkbarene på Broadway, Nashville bare helt magiske.

Etter Nashville setter vi kursen mot Louisville, Kentucky. Underveis stopper vi blant annet på USAs nasjonale Corvette-museum i Bowling Green. Vel framme i Louisville bærer det rett til Mid-America Trucking Show, USAs største transportmesse. På kvelden er det full fart på showbilparkeringa. Dagen etter er det nok en gang duket for messebesøk, men denne kvelden avslutter vi med country-konsert på messa.

Etter at Louisville er unnagjort er tiden inne for å entre bussen for transport i retning Chicago. Dette er en litt lang busstur, så vi har lagt inn en overnatting underveis. Nærmere bestemt i en liten by i staten Indiana.

Til slutt avslutter vi det hele med et og et halvt døgn i storbyen Chicago, før vi nok en gang setter oss på flyet som skal bringe oss hjem igjen, denne gangen via København. Vel hjemme, fulle av inntrykk, er det i grunnen bare til å glede seg til neste tur allerede. Du finner all den informasjonen du trenger på vår nettside: www.tm-tur.no.

Bli med da vel?

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.062