Blir NLF-messa utsatt?

Etter det tungt.no har grunn til å tro, brenner det et blått lys for lastebilmesse på Lillestrøm i mai 2010. – Vi diskuterer, sier Olav Slaatsveen.

messe

messe

Publisert Oppdatert

Som tidligere skrevet, skal Norges Lastebileierforbund i samarbeid med importører og forhandlere arrangere messe i Norges varemesses lokaler på Lillestøm i mai 2010. I følge Olav Slaatsveen i NLF diskuteres det nå hvorvidt dette arrangementet skal avlyses for å "gjennoppstå" i 2011.

- Jeg kan bekrefte at vi har diskutert det. Flere av importørene er i samtale med sine respektive fabrikker, der den finansielle krisen blir diskutert med det for øye å avklare dette spørsmålet, forteller NLF- sjefen.

- Men dere er ikke i mål?

- Nei, diskusjonen pågår, og det er ikke tatt noen avgjørelse. Så: Offisiell status per i dag er at det blir messe som tidligere nevnt i mai 2010.

Siden både 2009 og 2010 kan bli "tynne" på messefronten for enkelte arrangører, aktualiseres TRANSPORTmessa på Gardermoen 7. til 10. mai ytterligere. Den store anleggsmessa på Hellerudsletta går også av stabelen som planlagt, 6. til 10. mai.

Publikum er den store vinneren, ettersom man dermed kan slå to fluer i ett smekk og besøke to messer når man først er i området.

Se også:

TRANSPORTmessa 2009 stadig aktuell