BMEnet tildeler TC eBid kvalitetsmerke

TimoCom har blitt tildelt en viktig utmerkelse for den europaomspennende anbudsplattformen TC eBid.

tc ebid

tc ebid

Publisert Oppdatert

BMEnet tildeler TC eBid kvalitetsmerket Fraktinnkjøp

Kvalitetsmerket "fraktinnkjøp", står for kontrollert kvalitet, markedstransparens og investeringssikkerhet ved valg av programvaresystemer. TC eBid sørger for sikkerhet i planleggingen takket være langsiktige transportkontrakter og er et nyttig verktøy for å finne markedsprisen på transportmarkedet.

BME ble grunnlagt i 1954 og har 7500 enkelt- og bedriftsmedlemmer. Foreningen støtter som nettverksbygger utveksling av erfaring mellom næringsliv og vitenskap både for leverandører og innkjøpssiden. Nå kan altså TimoCom smykke seg med et slikt kvalitetsmerke.

- Den nettbaserte plattformen fra TimoCom reduserer prosesskostnadene takket være høy grad av standardisering og en enkel, men gjennomtenkt brukertilgang. I tillegg finnes det en omfattende og kontrollert pool av transportleverandører som bidrar til økt markedstransparens. TC eBid® sørger for solid pristransparens og opprettholdelse av markedspriser i transportsektoren, forklarer Andreas Richter, produktmanager i BME om TCeBid, i en pressemelding til tungt.