Bransjens fremste venter deg!

150 utstillere av transportmateriell fra syv land, stående side om side under TransportMagasinet sin nasjonale transportmesse på Gardermoen, er klar til å ta deg i mot 10. - 12. mai fra 09.00 på morgenen til 17.00 på ettermiddagen.

Publisert Oppdatert
Det er ikke få publikummere som finner veien til TRANSPORTmessa. Dette bildet er fra messen i 2010.

Det er ikke få publikummere som finner veien til TRANSPORTmessa. Dette bildet er fra messen i 2010.

Fra lysshowet på TRANSPORTmessa i 2009.

Fra lysshowet på TRANSPORTmessa i 2009.

Her ser du hvem utstillerne er, samtidig som vi tillater oss å mene at de representerer bransjens ledende leverandører av transportmateriell og -tjenester. Kan være du ikke reiser dit med sjekkheftet ferdig utskrevet, men gjør det etter å ha beskuet utstillere som til daglig holder til milevis fra hverandre. Og fra deg!

God titt! God handel! Godt grunnlag for en fremtidig handel! Eller rett og slett bare god fornøyelse på et arrangement som fullstendig er på bransjens premisser. Fritt for pizzabudbiler, lagerreoler, jernbane- eller båttransport eller ikke-vegbasert transport. Kort og godt en markedsplass for dere med stor redskap, med stor vekt på det sosiale aspekt kolleger i mellom, slik det alltid blir når folk med de fleste bokstavene tilstede i førerkortet treffes.

Mat. Du går ikke fra TRANSPORTmessa på Gardermoen med tom mage! Et gedigent Berny cirkustelt huser serveringen på messa, sågar god hjemelaget mat og til fornuftige priser. Egen trailercamp, også, men det og mer til finner du mer om på

www.transportmessa.no

See you guys, 10. - 12. mai!