23948sdkhjf

Bring på Harrytur

Posten Norge og Bring styrker sin posisjon i det svenske logistikkmarkedet gjennom oppkjøp av West Cargo Vårgårda. Oppkjøpet er et ledd i Brings offensive satsing i Norden.

Den tilsynelatende evige oppkjøpskonkurransen mellom Bring og Postnord fortsetter. Fredag ble det klart at Bring kjøper West Cargo Vårgårda med sine 110 medarbeidere og omkring 100 biler, hvorav 50 biler og 75 sjåfører er i eget selskap. Selskapet omsetter for 320 millioner svenske kroner årlig.

- Det nordiske logistikkmarkedet utvikles stadig i retning av ett marked. Vi ønsker å styrke Bring sin posisjon i Sverige for å kunne møte den økende etterspørselen etter logistikkløsninger i Norden, sier konsernsjef Dag Mejdell i Posten Norge AS i en pressemelding om saken.

Stor lagerkapasitet

West Cargo Vårgårda har også lagervirksomhet i Vårgårda, Vara og Kvänum med tilsammen 36000 kvadratmeter lagerkapasitet. Det er derfor et strategisk kjøp for å styrke seg spesielt i Vest-Sverige Bring nå foretar.

- West Cargo Vårgårda er et veldig bra supplement til vår virksomhet i Sverige. I fjor kjøpte vi Ekdahls Åkeri, og sammen med West Cargo får vi et enda sterkere innenlands nettverk i Sverige, sier Mejdell.

Les også: Bring kjøper Ekdahls Åkeri

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094