Bussbygg med nyheter

Publisert Oppdatert

Norsk påbyggerbransje er ikke det den engang var, men alt er ikke flyttet til utlandet og fortsatt utvikles og produseres det mye her i landet. En av disse påbyggerne er ikke ukjente Bussbygg.

I en pressemelding selskapet har sendt ut, forteller de hva de skal fokusere på når Transport 2011 på Lillestrøm åpner dørene.

Der vil de blant annet vise fram et Euromax multitemperatur distribusjonskap med Carrier Supra 950 3-fordamper aggregat, bygd på et Volvo-chassis. Videre er det snakk om Volumax stykkgods bilskap med surrespor i gulv, utstyrt med Polarn dieselvarmer. Dette er bygget på et Scania-chassis.

De har også med seg en Thermomax 10-dørs FRC-godkjent tilhenger utstyrt med aggregatet Thermo King Spectrum 2-fordamper. Og er man interessert i distribusjonsbiler kan man ta et Volumax standard distribusjonskap med hel sideåpning, nærmere i øyesyn på Volvos stand.

Ellers så viser Bussbygg en rekke nyheter på sine produkter. Spesielle ting de viser fram er surrespor i stykkgodsskap, ny innfelt sidebeskyttelse, skyvbart dobbeltdekk som er helt innfelt, forbedrede innfelte taklamper, innfelte surreskinner, og nye løsninger på faste og flyttbare skillevegger, for å nevne noe.