23948sdkhjf

Dachser styrker sin posisjon i Norge

Bygging av et nytt hovedkontor for Dachser Norway A/S rett utenfor Oslo signaliserer at det internasjonale logistikkselskapet Dachser ekspanderer og styrker sin satsning i Norge.

Det nye hovedkontoret bygges i det nye næringsområdet Fossen i Frogn kommune ved Bunnefjorden. Kontoret bygges på en 11,000-m2 stor eiendom, og planene omfatter en kontoravdeling på 1,100 m2 og en 1,900-m2 terminal med 26 porter. Byggingen vil starte i november 2011 og det nye anlegget skal være ferdigstilt i juni 2012.

- Vi i Dachser er glade for at vi i Norge snart kan betjene våre kunder fra et nytt og topp moderne anlegg ved Vinterbro, sier daglig leder Hans-Thomas Andersen i en pressemelding.

Plasseringen er ifølge selskapet optimal med tanke på ruteforbindelsene til Dachser sine terminaler i Sverige, Danmark og Tyskland, foruten kort avstand både til E6 og Oslofjordtunnelen.

- Dette vil styrke Dachsers unike nettverk betydelig i den nordlige delen av Europa, legger Finn Pedersen til, administrerende direktør for Dachser Nordic A/S.

Norge er en viktig del av Dachser sitt skandinaviske og europeiske nettverk. Beslutningen om å bygge en ny terminal reflekterer økende etterspørsel av intelligent transport og logistiske løsninger, samt et sterkt ønske fra bedriften om å sikre at man kan fortsette å levere med høy kvalitet til kundene.

- Det nye avdelingskontoret i Oslo vil gjøre det mulig for Dachser å håndtere stadig økende foresendelsesvolumer med forbedret effektivitet og samtidig sikre at våre høye kvalitetsstandarder blir overholdt, forklarer Michael Schilling, Dachsers administrerende direktør for European Network Management & Logistics System.

Logistikkaktøren har siden 2005 hatt sine egne nasjonale avdelinger i Norge, Danmark og Sverige med totalt 330 ansatte i regionen.

I 2010 hadde Dachser totalt en inntekt på 3.8 milliarder Euro. 19,250 ansatte, fordelt på 310 lokasjoner, håndterte på verdensbasis 42.2 millioner forsendelser med en totalvekt på 35.5 millioner tonn.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.063