23948sdkhjf

DAF satser

DAF Norge satser på nye segmenter.

På DAF-standen på Lillestrøm oppdaget vi noe nytt. DAF-importøren sater innenfor nye segmenter, og blant de utstilte bilene stod både en LF med liftdumperpåbygg, en CF krokløft, og en XF med dumperkasse. Hva er det som skjer, a?

-Vi har jo tradisjonelt solgt biler innen segmentene skapbil og trekkvogn. Men vi har ambisjoner om å vokse og har bestemt oss for å satse sterkere innenfor andre segmenter. I nært samarbeid med seriøse påbyggere har vi tatt fram det vi mener er "riktige" biler, sier Kai V. Abrahamsen, administrerende direktør i DAF Norge AS til tungt.

Han forteller at det har vært en del diskusjoner med fabrikken om å bygge en dumperbil basert på DAF XF105.

-I Nederland er en anleggsbil en DAF CF med kort hytte, men slik er jo ikke verden her i landet, forteller han videre, og bedyrer samtidig at selgerne er veldig ivrige etter å begynne med de nye produktene.

Han kan videre fortelle at DAF Norge AS er på flyttefot. 1. november neste år skal de inn i et splitter nytt, og moderne anlegg på nesten 5500 m2, "vegg i vegg" med det anlegget de har i dag.

-Det skal bli fint å komme inn i et helt nytt, moderne anlegg. Ikke minst er det litt gøy at vi kommer til å få egen utstillingshall for nye lastebiler, avslutter en entusiastisk DAF-direktør.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094