23948sdkhjf

Klar for Truckers Night? - Her er programmet!

Fredag 1. september braker det løs. Årets sjåførfest på Gardermoen vil trolig bli husket lenge.

Gratiskonsert med Hellbillies og sjåførbryllup med hundrevis av gode kolleger som gjester. Servering av grillmat for en rimelig penge til langt på natt og gratis frokost når du våkner utpå formiddagen. Dette er ingrediensene vår vante messegeneral Bjørn Magnussen og festens sponsorer tilbyr yrkessjåførene denne helgen.

Convoy

Fredag ettermiddag åpner portene og som vanlig legges det opp til samlet ankomst i regi av Jon Sandem.

- Det blir convoy i år også, som tidligere år, lover han.

Avreise vil bli fra Drammen klokken 17.30, Taralrud 17.45 og Oslo 18.00.- De som lurer på noe kan sjekke vår facebookside "Convoy til Transportmessa", eller ringe meg på 90681585, sier Sandem. Vil du se yrkesstolthet i praksis, bør du få med deg denne convoyen.

Mett og god

Vel fremme i grustaket til brødrene Øynebråten blir du møtt av smilende mennesker som deler ut informasjon og søppelpose, før du parkerer der du måtte føle for det.

- Vi har i år en egen grillhenger, som vil patruljere området og selge grilltallerken for en hundrelapp. Vi lover mye mat for pengene, opplyser Bjørn.

Frokost

Selv om grillen vil være varm fra fredag ettermiddag til langt ut på søndagen, har velvillige sponsorer i år sørget for gratis frokost til alle både lørdag og søndag. - Og trenger du en dusj, sørger vi for å frakte deg til et nærliggende hotell, der vi har leid en del dusjer, fortsetter partyfikseren Bjørn.

Han lover også prøvekjøring hos noen av lastebilimportørene som vil være til stede på lørdagen, hvis det kan friste.

Hellbillies

- Jeg må skryte ekstra mye av Bertel O Steen, som ordner gratis konsert med Hellbillies bare for yrkessjåførene på Truckers Night. Vi tilbød oss å dekke inn noe i form av billettsalg, men fikk bare et vennlig "vær så god" tilbake fra Mercedesfolket. Det skaper en utrolig fin ramme at Norges beste liveband spiller her hos oss og at vi samtidig får være med på bryllup. En stor takk til lastebilimportørene som putter på, kun for å glede sjåførene. Og en stor takk til sjåførene, som møter opp selv om det i år ikke blir noen messe, avslutter Bjørn.

Bryllup

Litt før klokken 22 blir det vielse på scenen. Da er det slutt på betenkningstiden og Majken Hundhammer og Lars Owe Bratland må gi både presten og hverandre et klart svar.

Deretter entrer Hellbillies scenen og sender oss alle avgårde inn i en kollegial festhelg vi forhåpentligvis vil huske lenge. Vel møtt, alle sammen!

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.093