Digital sjåførhåndbok fra Volvo Trucks

Hver Volvo lastebil har sin egen unike sjåførens håndbok der innholdet er tilpasset for å matche bilens spesifikasjoner. Nå er det også mulig å laste den ned gratis via Internett.

Publisert Oppdatert
På denne måten er det enkelt og raskt å få tilgang til informasjon om bilen, sier Stefan Börjesson, leder Driver Information hos Volvo Trucks.

På denne måten er det enkelt og raskt å få tilgang til informasjon om bilen, sier Stefan Börjesson, leder Driver Information hos Volvo Trucks. Foto: © Volvo Truck Corporation. All rights reserved.

- En digital sjåførhåndbok på kontorets datamaskin er et praktisk supplement til den trykte versjonen lagret i lastebilen. På denne måten er det enkelt og raskt å få tilgang til informasjon om bilen, sier Stefan Börjesson, leder Driver Information hos Volvo Trucks.

Digital backup på alle språk

For både kjøretøyeier og forhandler kan det være en god idé å ha en digital sjåførhåndbok, for eksempel når bilen skifter eier. Og hvis den trykte versjonen blir borte, er det alltid en backup tilgjengelig mens en ny trykt håndbok blir bestilt og levert.

Dersom eieren ønsker sjåførehåndboken i trykt eller digital form på et annet språk enn den opprinnelige versjonen, er det heller ikke noe problem.

- Den nedlastbare sjåførhåndboken bestilles gratis via Volvo Trucks nettside ved å fylle ut chassisnummer, modellbetegnelse, kontaktdetaljer og ønsket språk.

Etter det vil vi sende en e-post med en link, og det er derfra at sjåførhåndboken kan lastes ned i PDF-format. Det er så enkelt som det, sier Stefan Börjesson.