23948sdkhjf

E18 Truckcenter AS har fått importørstatus for Iveco Strator

Vi har i mange år vært vant til å kalle Sisu-importør Elverum Maskin for Norges minste lastebilimportør. Det kan vi ikke lenger gjøre. Nå har nemlig E18 Truckcenter i Porsgrunn fått importørstatus av Iveco Strator. Nå tenker du kanskje at artikkelforfatteren er ute og sykler. Iveco er jo allerede etablert med egen importør i Norge! Men Strator er ikke et offisielt Iveco-produkt, hvor underlig det enn høres.

Det er nemlig snakk om en håndlaget snutebil basert på Stralis, men med australsk snute fra Iveco Powerstar. Det hele bygges av en stor Iveco-forhandler i Nederland. Vi kjørt test med bilen i fjor og roste initiativet opp i skyene.

- Vi vil ha mange bein å stå på. Vi er jo forhandler og servicepunkt for MAN, DAF og Iveco. I tillegg har vi egne hengere og påbygg i serien The Runner Team. Her har vi alt fra anleggspåbygg i form av Rock Runner, via walking floor i form av Walking Runner, til gardintraileren Maxi Runner, forteller Geir Nesset, salgssjef hos E18 Truckcenter til TM.

Det forundrer oss ikke om Norges minste lastebilimportør kommer til å få nok å gjøre. Men husk; det var gutta her i redaksjonen som var først i Norge bak ratte i Iveco Strator!

Les også: Kaptein Snutebil

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078