Ekeri fikk Post-avtalen

Ekeri Norge AS har undertegnet en rammeavtale om innkjøp av ca 400 stk. skaptrailere av merket Ekeri og Kögel. De haler dermed i land den største enkeltkontrakten i Europa de siste to årene.

Publisert Oppdatert

Avtalen gjelder for Posten og deres datterselskaper i Norge, Sverige, Danmark og Finland. I tillegg til leveransen skal Posten også kjøpe serviceavtale på trailerne og aggregatene via Ekeri Norge AS.

I tillegg til leveransen skal Posten også kjøpe serviceavtale på trailerne og aggregatene via Ekeri Norge AS.

Leveransen vil tilføre Ekeri ca 380 mill. i omsetning på salget og serviceavtalene.

Ekeri Norge AS har lagt ned mye resurser i kontraktsforhandlingene og er naturlig nok svært tilfreds med å hale i land kontrakten som er den største enkeltkontrakten som har vært ute på anbud de siste to årene i Europa.

Fordelingen av produktene viser at FRC trailere med Huck Pack fra Kögel er det største produktet, men også Ekeri AB i Finland med sine FRC trailere med sideåpning skal stå for mye av leveransen.

Vi tipper at det hele i en periode var svært spennende, da Kögel i høst etter et fall på 90% meldte seg konkurs. Eierne satte dog inn ny egenkapital og med god ordreinngang sørget det for videre drift.

Les også: Kögel satser videre

For å håndtere avtalen har Ekeri Norge AS ansatt Jarle Nitteberg til å følge opp hele avtalen, fra innkjøp til service og reklamasjoner.

Les også: Jarle Nitteberg til Ekeri Norge

Ekeri Norge AS ser også store synergieffekter av avtalen med Posten sett i forhold til de tilbudene de nå kan tilby andre store transportører med store trailerflåter.

Bildet viser Jarle Nitteberg, ny i stillingen som Key Account Manager hos Ekeri Norge.