Ekeri fyller 25 år i Norge

Vi tipper at de som legger turen innom Prøven Industrifelt på Raufoss på lørdag neppe blir skuffet. Ekeri fyller nemlig 25 år i Norge og holder åpent hus. I mange tilfeller er "åpen dag" ikke mer enn ulåste lokaler og et vaffeljern. Bevares, det er godt nok det også, men når vi ser programmet for dagen, må vi innrømme at det ikke er småtteri påbyggerbedriften disker opp med.

Ekeri Norge holder til i fine lokaler på Raufoss.

Ekeri Norge holder til i fine lokaler på Raufoss.

Publisert Oppdatert

Da vi ringer ettermarkedssjef Roman Budweg, er det en svært ivrig og småstresset kar vi får på telefonen. Han kan fortelle at de har jobbet i tre måneder med å få alt på plass.

I tillegg til jubileumstilbud på utstyr, arrangeres nemlig en "minimesse" hvor noen utstillere innen transport vil vise produktene sine. Både VBG, Hellanor, Morek, Hofstad, Vürth, SG Finans og Nordea Finans vil bli å finne på plassen, forteller Budweg.

I tillegg vil naturligvis Ekeri vise frem sine egne produkter fra Ekeri, Fokor, Tyllis, Kaupe og Kögel.

En god måte å vise bruksutstyr på, er å se hva andre kunder har kjøpt og få erfaringer fra disse. Dette har Ekeri løst på den måten at flere tidligere kunder kommer innom med sine kjøretøy for å vise disse frem.

Samtidig vil det bli foretatt en kåring av den flotteste bruksbilen.

Det er også duket for omlastingskonkurranse og underholdning for hele familien med bandet "Vorspiel", trailercamp og mye mer. Vil du være med på trailercampen, må du melde deg på via Ekeris facebookside.

Ekeri legger også vekt på at dette skal være en dag for hele familien. Selv om det er litt ferietid, håper vi mange kommer innom, fortsetter Budweg. Vi legger opp til en familiedag for transportinteresserte.

Det blir derfor ansiktsmaling og en rekke aktivieter for barna, der bl.a. tegnebord og ballonger står på menyen.

I ettertid av den åpne lørdagen, som varer fra 10.00-17.00, vil det også bli satt stas på kunder og forretningsforbindelser. Da blir det nemlig et lukket selskap for 250 gjester på kvelden.

Vi tipper det blir et godt opplegg både på dag og kveld og ønsker bedriften lykke til med de neste 25 årene!

Les også: Gjenskapte sin egen 1991 modell