23948sdkhjf

En flott USA-tur

Det er nå over en uke siden 52 forventningsfulle deltagere entret flyet som skulle ta dem til bilens hjemland USA. Og forventningene har blitt innfridd.

Først en snarvisitt til Memphis, deretter flere flotte dager i Nashville, der vi tok med oss deltagerne på flere interessante utflukter som besøk hos en lastebilforhandler og diverse truckstops, konsert på Grand Ole Opry og fabrikkbesøk hos Jack Daniels.

Så gikk turen videre til Kentucky og Louisville, avbrutt av en snartur innom The National Corvette Museum i Bowling Green.

MATS

Mid-America Trucking Show ble også en opplevelse, med enorme utstillingsarealer fylt opp med transportutstyr av eksotisk karakter, fete snutebiler, en og annen nyhet (les mer om det i messereportasjen i TransportMagasinet), og enorme showtrucks som deltok i lysshowet på kvelden.

Les også: TMs lesertur besøker Mid-America Trucking Show.

Etter to dager på messa satte vi oss i bussen for turens lengste transportetappe opp til Peoria i Illinois. Der tok vi en overnatting før vi skal sette kursen for det som kanskje mange har ventet mest på, nemlig besøk på Verdens største truckstop, Iowa 80, der det blant annet er plass til 750 vogntog, det er egne lastebil- og dekkverksteder, restauranter, kino og et flott lastebilmuseum.

Avsluttes i Chicago

Legger vi til alle hyggelige opplevelser av USA, all den gode maten, den gode servicen og vår trivelige bussjåfør Leroy Duncan, kan vi trygt si at vår åttende lesertur til USA er en suksess. Vi avslutter med storbybesøk i Chicago, før vi tar nattflyet hjem mandag kveld.

Så er det bare å begynne planleggingen og nedtellingen til USA-turen neste år.

Les også: USA-turen er i gang!

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.109