En håndfull ledige plasser til USA i mars!

- Bli med TM på tur! kaller vi TransportMagasinets "turavdeling", hvor neste tur går over dammen til USA i tidsrommet 18. - 28. mars.

USA Amerika

USA Amerika

Publisert Oppdatert

I skrivende stund er en drøy håndfull deltakerplasser ledige blant de 55 plassene som for lengst er booket og bestilt. TM har hvert eneste år hatt laaange ventelister for å bli med, sågar lengre enn noen gang før avreise til årets tur.

Finanskrisen har imidlertid preget økonomien til mange av de som har meldt sin forhåndsinteresse for turen, ved at mange har måttet se seg nødt til å melde avbud. Selvfølgelig stiller disse frem i køen for 2011-utgaven av disse populære turene, men noen få kan altså ved rask tilbakemelding (Førstemann til mølla) sikre seg plass på årets tur.

Påmelding kan gjøres på www.tm-tur.no eller ved å ringe vår reisepartner Expert Reiser på 22 19 44 00 og spørre etter Linda. Turen innbefatter bl.a. besøk på verdens største transportutstilling Mid America Truckin Show i Louisville, samt New York, Nashville og Memphis.

Turen varer totalt 11 dager og koster med oversjøisk- og innenriksfly, hotellovernattinger og all busstransport I USA kr 15.270,-. For de som er selvstendig næringsdrivende kan turen utgiftsføres som fagmesse.