Er favoritter

Med føreren Elisabete Jacinto satser Team Oleoban/MAN Portugal på seier i Africa Eco Race.

man tgs rally africa eco race

man tgs rally africa eco race

Publisert Oppdatert

Etter seierne i de tunisiske og marokkanske lastebilløpene i 2010, satser Team Oleoban/MAN Portugal, med føreren Elisabete Jacinto, på å sloss om seier i den tredje utgaven av Africa Eco Race. Løpet starter i Europa og skal ende i Dakar. Den 29. desember begynte den første etappen i Afrika, med start i Marokko. De skal kjøre gjennom Marokko og Mauritania, og ender i Lac Rose i Dakar den 9. januar.

Jacinto er fører, men har med seg mekaniker og kartleser, henholdsvis Marco Cochinho og José Marques. Teamet til Jacinto er favoritter, men har farlige utfordrere i tsjekkeren Tomaz Tomceck i sin Tatra, og ungarske Milos Kovacs i Scania. Sistnevnte vant Africa Eco Race 2010.

Leder

-Dette er det store løpet vi jobber for hele året. Jeg føler meg godt forberedt og teamet har utviklet lastebilen og sørget for at den er skikkelig forberedt til oppgavene. Vi skal kjempe for en god plassering, men vi er klar over at vi kommer til å møte sterk konkurranse, sier Elisabete Jacinto i en pressemelding.

I skrivende stund ligger hun på førsteplass blant lastebildeltagerne, seks dager før de skal passere målstreken i Dakar.