23948sdkhjf

Få varebilnyheter på Transport 2011

Det er ikke mange store nyheter på varebilfronten på Varemessa i forbindelse med Transport 2011, men noen "grønne" alternativer blir presentert.

Noen varebilleverandører har funnet veien til Varemessa og Transport 2011, men fire av de største er ikke representert med egen stand. På vår vandring i messehallene så vi verken modeller fra Toyota, VW, Peugeot eller Citröen på egne stands.

Til gjengjeld har Ford, Fiat, Isuzu, Mercedes-Benz, Opel, Nissan, Ssangyong, Renault og Iveco egne stands hvor de presenterer de fleste varebilmodellene.

De største nyhetene er å se på standen til Ford (Connect electric og Ranger), Mercedes-Benz (E-cell og Vito V6-motor) og Nissan (NV200 Dci med 110 hk).

Markedet for varebilinnredninger har økt i takt med økningen i salget av varebiler. Flere tilbydere av innredningsløsninger står enten på egne stands eller sammen med noen av varebilleverandørene.

Lafintos stålinnredning er å se på standen til Ford, engelske Bristor vises hos Iseveien bilinnredning, Modul-system hos Hiab, Würth hos Mercedes-Benz, mens Raaco og deres aluminiumsinnredning blir presentert på egen stand.

Ett par gromme pickuper i form av Arctic Trucks ombygd Hilux og Toyotas amerikanske Tundra er også å se på messeområdet.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.078