Fiat Doblo Work Up

Denne vesle pickupen fant vi på Fiats stand under Transport 2011 i Herning, bilen ser virkelig interessant ut og tungt.no ble da selvfølgelig nysgjerrig på om den blir Norgesaktuell. Importøren av Fiat, RSA i Drammen hadde ingen informasjon om dette da vi tok kontakt.

Publisert Oppdatert

Med lansering for det danske markedet i august, er dette første gangen vi har fått se på den italienske pickupen. Doblo Work Up har et lasteplan som tar 4,3 kubikkmeter, eller plass til 3 europaller, ifølge en dansk representant.

Nyttelasten er oppgitt til 1000 kilo i Danmark og totalvekten er på 2505 kg. Den er utstyrt med en 1,6 liters turbodiesel på 105 hester og yter 290 Nm ved 1500 omdreininger.

Fabrikkmontert

Doblo kommer med ABS bremser med EBD, dieselpartikkelfilter, Start&Stopp funksjon, CD-radio, høyde og dybdejusterbart ratt og 12V-uttak mellom setene. Bakakselen er av typen multilink og bilen har fjernbetjent sentrallås.

Aluminiumskassen er fabrikkmontert med anti-skli gulv, 6 lastekroker, stigeholder og oppbevaringsrom for verktøy. Alt i alt ser dette ut som en veldig interessant bil for også for det norske markedet.