Flinke mekanikere!

Dieselkameratene fra Narvik til verdensfinalen i Scania Top Team.

Gode mekanikere! Dieselkameratene i Narvik har gått til verdensfinalen i Scania Top Team-konkurransen.

Gode mekanikere! Dieselkameratene i Narvik har gått til verdensfinalen i Scania Top Team-konkurransen.

Publisert Oppdatert

Etter å ha gått til topps i den norske finalen i Top Team, konkurrerte Dieselkameratene fra Narvik nylig i den første europeiske delfinalen i Belgia.

Etter en hektisk helg med tøff konkurranse fra ni andre nasjoner, kom nordmennene på en strålende andreplass, kun slått av det belgiske laget. Med denne plasseringen fikk det norske laget en plass i finalen som går av stabelen i Södertälje i oktober.

Dieselkameratene er ikke et nytt navn for de som har fulgt Top Team-konkurransen - de vant den norske konkurransen også i 2007.

Den gang ble de slått ut i en av de europeiske delfinalene, og målet i år var å komme et steg videre; til verdensfinalen i Södertälje. Laget som består av Magne Eidstø, Torbjørn Kjelsberg, Jonas Nilsen, Stein-Otto Løknes og Alf Løknes nådde altså målet sitt, og vil i tiden frem til midten av oktober forberede seg godt på den knallharde konkurransen de vil møte i verdensfinalen.

Så langt er fire av ti finalelag klare; Australia og Kina fra den asiatiske delfinalen, og Norge og Belgia fra den første av tre europeiske delfinaler. Alle lagene vil være klare først den 28. august når den sør-amerikanske delfinalen rundes av i San Paolo, Brasil.