"Folkeavstemming” medførte lavere pris på Gardermoen!

Et lavest mulig kostnadsbilde for utstiller er en av TransportMagasinets få, men viktige, ”leveregler” som messearrangør. Vi har nå (januar 2010) kommet frem til en enklere og dermed veldig mye rimeligere løsning på skillevegger mellom utstillere med såkalte innestands.

TRANSPORTmessa Gardermoen

TRANSPORTmessa Gardermoen

Publisert Oppdatert

I 2009 huset et rekordlangt messetelt utstillere med behov for vegger/tak, med publikumsgater på hver side av teltrekken. Mens vi etter ønsker fra fjorårets utstillere nå tilbyr 2 stk. parallelt liggende 200 m lange utstillertelt med én felles 6 m bred publikumsgate mellom dem. En løsning som også nødvendigvis medfører 100 % lik eksponering for samtlige utstillere, på samme måte som fjorårets publikumsgate mellom ute utstillerne - en knallsuksess for så vel utstillere som publikummere!

Utstillerne får med dette også oppfylt massive ønsker om dypere stands i messeteltene; 6 m.

20 allerede påmeldte utstillere av innestands ble brukt som grunnlag for "folkeavstemming" om benyttelse av litt enklere men veldig mye rimeligere skillevegger. Noe som medfører en prisreduksjon på hele NOK 60,- pr. m2! De som allerede har bestilt plass vil selvfølgelig automatisk få prisen redusert ved utsendt faktura.

Informasjon eller bestilling av standplass: www.transportmessa.no

OBS: Få ledige plasser igjen, pga. begrensninger av tilgjengelige utstillerarealer.