Første utstiller i gang!

HMK Bilcon solgte så bra etter fjorårets TRANSPORTmesse, at de allerede nå reiste til Gardermoen for å se på standplassen sin.

Publisert Oppdatert

- Det er riktig. Vi ville se standplassen vår og gleder oss veldig til messa åpner på fredag, forteller en svært positiv Geir Stakvik på telefon til tungt.no.

- Vi solgte veldig godt høsten i fjor. Mye av dette skyldes helt klart vår representasjon ved fjorårets messe. Jeg mener å huske at vi sendte ut ti-tolv tilbud rett i etterkant av messa, forteller Stakvik og lover publikum interessante nyheter også i år.

- Jeg har hentet et helt nytt vogtog fra Danmark i går, i tillegg til to nye biler vi har levert. Her vil vi dermed kunne vise tre forskjellige konsepter på fyringsoljebiler, sier Stakvik som til daglig driver salg og ettermarked for HMK Bilcon i Norge.

- I tillegg til dette drar vi inn en semitrailer med trekkvogn som har gått i drift i ett år. Jeg gleder meg til å vise denne, slik at folk ved selvsyn kan se materiellet og kvaliteten på dette etter ett års drift, avslutter den driftige utstilleren.