Førstemann ut

Egil Løver og Scanslep meldte seg på TRANSPORTmessa kun én time etter at det var åpnet for påmelding!

Egil Løver Scanslep

Egil Løver Scanslep

Publisert Oppdatert

Som kjent avholdes TRANSPORTmessa på Gardermoen fra 11.-13. juni neste år. Svært mange utstillere ønsker å komme, men ettersom arrangementgruppa kun vil ha relevante utstillere for bransjen, er de selektive med hvem som får stille. Ettersom mange av de tidligere utstillerne allerede har meldt seg på for flere år, oppsto derfor et behov for å øke antall utstillere noe.

Det har arrangørgruppa tillatt og samtidig økt utstillerarealet. En som garantert vil bli å se på den neste messen er Drammensbedriften Scanslep. De meldte seg på omtrent samtidig med at vi åpnet tilgang for utstillere til å bestille plass.

Till tungt.no forteller daglig leder, Egil Løver, at han ser frem til utstillingen. - Vi var med på Biri og har stor tro på videreføringen av dette konseptet. Da vi besøkte messa på Gardermoen sist, fikk vi lyst til å stille opp neste år. Dette er noe av det flotteste som har skjedd bransjen, forteller Egil entusiastisk til tungt.no. Smiger er vi som kjent svake for.

Scanslep, som produserer hengere og påbygg i Europa for det norske markedet, håper også at markedet nå snur. - Vi har vært bortskjemte med gode år, men nå er det mindre arbeid. Vi velger derfor å satse på TRANSPORTmessa, avslutter Løver diplomatisk.

Neste år blir et spennende utstillingsår, ettersom messeformen også arrangeres i Danmark med vårt kollegablad Lastbil Magasinet bak rattet. I Danmark vil messa hete TRANSPORTmessen , og utstillingen vil foregå på Vandel Flyveplass ved Billund på datoene 18.-20. juni. Det er på sikt også planlagt å innlemme Finland i messekonseptet.

Les også: 2 store nordiske transportmesser i 2010!

For mer informasjon og påmelding til TRANSPORTmessa, klikk deg inn på www.transportmessa.no