Fredag i Bergen

Da er vår landsomfattende turne ”TransportMagasinet & Scania På Veien” på plass og operative på Nygårdstangen i Bergen. I skrivende stund er praten livlig i gang inne i showhengeren.

TransportMagasinet Scania på veien. Turne

TransportMagasinet Scania på veien. Turne

Publisert Oppdatert

Lastebilparkeringen på Nygårdstangen i Bergen er rammen rundt vår lille "utstilling" i dag. Midt inne blant alle parkerte lastebiler og vogntog står vi samlet med Scania R620 trekkvogn med showhenger, Scania R620 6x4 dumpersett, Scania R480 krokløftsett og Scania P320 skapbil. Foran showhengeren har vi stilt opp krokløftbilen med slep, og svært mange fatter interesse for VBGs automatiske kobling, også her.

Ellers er praten livlig i gang over en kaffekopp inne i vår medbrakte showhenger. Været er litt ymse i dag, til tross for at Frode hardnakket hevder at vi befinner oss på solkysten! Ok, været får vi gjort lite med, men ellers er stemningen aldeles utmerket. Vi rigger ned utstyret ca. klokka tre i dag. Er du i Bergen håper vi du tar en tur innom?

Turneen fortsetter nå ufortrødent videre og mandag blir vi å treffe på Forus Bilistsenter (Shell) i Stavanger. "B e there, or be square!"

Les også: Vi ses på veien!