Leserturen til USA:

Fullbooket på 33 timer!

Det er tydelig at mange ønsker å bli med TransportMagasinet til USA. Vi åpnet for påmelding klokka 8 på søndag morgen. Bare 33 timer etter var turen fulltegnet. Men det er fortsatt åpent for påmelding på “reservebenken”, i tilfelle noen trekker seg.

Neste års USA-tur ble fullbooket på bare 33 timer, men det er fortsatt åpent for å melde seg på venteliste.
Neste års USA-tur ble fullbooket på bare 33 timer, men det er fortsatt åpent for å melde seg på venteliste.
Publisert Oppdatert

Da vi åpnet for påmelding til årets USA-tur, for vel ett år siden, trodde vi ikke våre egne øyne. På under tre døgn var turen fullbooket! Det var derfor med spenning vi åpnet for påmelding til TMs USA-tur 2014. Påmeldingen åpnet søndag morgen klokka 08.00, og allerede før fire timer var gått så var 25 påmeldt, noe som er halvparten av plassene vi har til rådighet. Noen timer etter noterte vi oss for 39 påmeldte, og etter at et døgn hadde gått var tallet 47. Dermed var det bare fem plasser igjen.

Disse forsvant også fort, og samtlige plasser på turen var booket på under 33 timer, noe som er ny " hastighetsrekord"!

Fortsatt muligheter

Nå er det slik at vi ennå ikke har lukket døra for deltagelse på neste års USA-tur. Det hender at noe kommer i veien for enkelte og at de derfor må trekke seg. Derfor holder vi muligheten for påmelding åpen noen dager til. De som nå melder seg på havner på "reservebenken", noe som betyr at hvis noen trekker seg så tilbyr vi plassen til de som befinner seg på ventelista. Umulig, tenker du? Nei da, ikke umulig.

Erfaringsmessig er det ikke mye frafall blant de som er påmeldt turen, men hittil har det skjedd hver eneste gang at noen har måttet bakke ut, og vi har kunnet tilby plassen til de som står på venteliste. Og selvsagt vil de som står først på denne lista få tilbudet først.

Mer informasjon og påmeldingsskjema finner du HER.

Les om neste års USA-tur HER.

Les om årets lesertur til USA HER.

Her er deltagerne som var med oss til USA i 2012. Blir du med på turen i 2014?
Her er deltagerne som var med oss til USA i 2012. Blir du med på turen i 2014?